braces

Heb je een brace nodig? Bij Embracing Sports vind je hoogwaardige braces en sportbraces van topkwaliteit voor jouw klachten. Onze zorgvuldig geselecteerde braces voldoen aan de strengste eisen. Ontdek ons assortiment en vind bijvoorbeeld jouw brace voor enkel-, knie-, rug-, nek– en duimklachten.

Resultaat 1–9 van de 55 resultaten wordt getoond

  • Filters

    Wis alle filters
  • Merk

  • Brace type

  • Klachten

  • Kleur

Producten filteren

de soorten braces die wij verkopen

Ontdek onze assortiment braces voor onder andere de kniepolsrugschouder en voet. Onze braces bieden bescherming en ondersteuning voor klachten en blessures.

elleboogbrace

Bescherm en ondersteun je elleboog met onze hoogwaardige elleboogbraces. Of je nu last hebt van tenniselleboog, golferselleboog of andere elleboogklachten, onze braces bieden verlichting en bevorderen het herstel. Vertrouw op de optimale compressie en verstelbaarheid voor een comfortabele pasvorm.

enkelbrace

Bescherm je enkel en voorkom blessures met onze kwalitatieve enkelbraces. Of je nu last hebt van instabiliteit, verstuikingen of andere enkelklachten, onze braces bieden de nodige ondersteuning en stabiliteit. Met verstelbare banden en comfortabel materiaal zorgen ze voor een optimale pasvorm en bevorderen ze het herstel.

hand brace

Bescherm en verzorg je hand met onze hoogwaardige hand braces. Of je nu last hebt van polsproblemen, verstuikingen of carpaal tunnelsyndroom, onze braces bieden optimale ondersteuning en verlichting. Met verstelbare banden en een comfortabele pasvorm helpen ze de pijn te verminderen en het herstel te bevorderen. Ga terug naar je dagelijkse activiteiten en werk zonder ongemak.

heupbrace

Ervaar verlichting en stabiliteit met onze hoogwaardige heupbraces. Of je nu last hebt van heuppijn, bursitis, artritis of andere heupgerelateerde klachten, onze braces bieden de nodige ondersteuning en compressie. Met verstelbare riemen en een comfortabele pasvorm helpen ze de pijn te verminderen en het herstel te bevorderen. Geniet van bewegingsvrijheid en comfort in het dagelijks leven en tijdens activiteiten.

kniebrace

Bescherm je knie en bevorder het herstel met onze kwalitatieve kniebraces. Verlicht pijn bij blessures zoals verstuikingen, artritis en meniscusproblemen. Kies voor stabiliteit en mobiliteit.

polsbrace

Geef je pols de ondersteuning die het nodig heeft. Onze polsbraces bieden verlichting bij aandoeningen zoals carpaal tunnelsyndroom en verstuikingen. Comfortabel, verstelbaar en effectief.

rugbrace

Zeg vaarwel tegen rugpijn met onze rugbraces. Ontworpen om de juiste ondersteuning te bieden bij lage rugpijn, hernia’s en overbelasting. Geniet van comfort, houdingscorrectie en herstel.

schouderbrace

Herstel en bescherm je schouder met onze schouderbraces. Ideaal voor schouderblessures, zoals verstuikingen en ontstekingen. Biedt compressie, stabiliteit en mobiliteit.

voetbrace

Geef je voeten de ondersteuning die ze nodig hebben met onze voetbraces. Verlicht pijn bij aandoeningen zoals plantaire fasciitis, verstuikingen en peesontstekingen. Comfortabel, verstelbaar en geschikt voor dagelijks gebruik.

braces online bestellen

Ontdek het gemak van online braces kopen. Profiteer van het comfort van thuis winkelen en de deskundige begeleiding van onze gipsmeesters. Bestel vandaag nog en ervaar de verlichting en ondersteuning die je nodig hebt!

veelgestelde vragen

Een brace kun je het beste omschrijven als een soort band die steun geeft aan gewrichten of lichaamsdelen.

Een brace biedt ondersteuning aan het lichaam en beperkt bewegingen van bijvoorbeeld de knie of pols. Dit helpt het gewricht te rusten en sneller te herstellen. Let op: sommige klachten zijn permanent, maar de meeste mensen ervaren verlichting.

Op onze productpagina’s vind je specifieke informatie over welke klachten het beste bij elke brace passen. Advies nodig? Neem contact met ons op.

volg ons

makkelijk betalen