duim

Voor iedereen die te maken heeft met klachten aan het duimgewricht, zoals RSI-duim, artrose of een verstuiking, bieden wij een uitgebreid assortiment aan duimbraces en bandages. Deze braces zijn specifiek ontworpen om zowel pijn te verlichten als de gewrichten te ondersteunen, en zijn beschikbaar met verschillende eigenschappen en indicaties voor zowel de linker- als de rechterhand. Met onze duimbraces vind je de perfecte ondersteuning voor jou specifieke behoeften.

Resultaat 1–9 van de 10 resultaten wordt getoond

Indicaties duimbraces

Bij onder andere de volgende indicaties kan er een duimbrace gebruikt worden:

Naast de specifieke ondersteuning die duimbraces, bieden handbraces een breder spectrum aan toepassingen voor verschillende aandoeningen en behoeften. Handbraces zijn ontworpen om ondersteuning te bieden bij de hervatting van dagelijkse activiteiten, immobilisatie van de hand in het geval van letsel, en het bieden van ondersteuning bij paresen (gedeeltelijke verlamming). Ze zijn ook effectief in de preventie van verdere blessures, behandeling van reumatoïde artritis, tendopathie (peesaandoeningen), en het verstevigen van verzwakte duimgewrichtsbanden. Deze handbraces zijn essentieel voor individuen die streven naar herstel, het behoud van handfunctie, en het voorkomen van toekomstige aandoeningen.

Gebruik van een duimbrace

Verschillende bandages en braces voor de duim kunnen helpen bij dagelijkse bewegingsbeperkingen veroorzaakt door gewrichtsaandoeningen, blessures, of pijnklachten. De duim, bekend om zijn grote bewegingsvrijheid, is bijzonder kwetsbaar voor blessures of pijntjes. Met de bracewijzer aan de linkerkant van deze pagina, kun je gemakkelijk de meest geschikte duimbrace vinden voor jouw specifieke blessure of klacht aan de duim. Deze duimbraces zijn zorgvuldig geselecteerd om aan jouw wensen te voldoen. Soms kan het zijn dat een fysiotherapeut of arts een specifieke duimbrace aanraadt. Met de zoekfunctie kun je deze gemakkelijk vinden.

Het dragen van een duimbrace

Een duimbrace voor de duim biedt ondersteuning bij blessures en klachten, en kan ook tijdens het sporten gedragen worden voor extra zekerheid. Het dragen van een duimbrace kan helpen bij het verlichten van de pijn van een blessure of klacht, maar kan ook preventief worden ingezet. Daarnaast is een duimbrace geschikt voor mensen die last hebben van reuma, biedt het steun en kan het helpen bij het beheersen van de symptomen.

Duimbraces voor zowel links als rechts

Ons assortiment omvat duimbraces voor zowel de linker- als de rechterhand. Bovendien zijn sommige van onze braces ontworpen om geschikt te zijn voor beide handen. Voor meer details over de specifieke eigenschappen van elke brace, kun je de productinformatie raadplegen.

Koop een duimbrace die voldoet aan de hoogste eisen

Zorg ervoor dat je brace goed past. Wij bieden alleen braces aan waarachter wij als zorgspecialisten volledig staan.

We leveren de beste duimbraces die momenteel verkrijgbaar zijn. Als je een duimbrace of duimspalk van kwaliteit nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze duimbraces zijn met zorg geselecteerd, en wij garanderen de optimale kwaliteit, ondersteund door wetenschappelijk bewijs of bewezen effectiviteit in de praktijk.

volg ons

makkelijk betalen